I Madikeri och uppdaterar er om livet pa Swastha

Nu sitter jag pa ett internetcafe med lika snabb uppkoppling som en sovande snigel. Valdigt rogivande. Sara och jag har alltsa tagit en tur in till Madikeri idag, vilket ar det narmaste stallet dar det finns internet.

Veckan har flutit pa, vi har dock inte haft sa mycket att gora.. Vi langtar mycket till nasta vecka nar barnen anlander. 80 stycken barn ar det som kommer tillbaka. Vi kommer formodligen fa ganska mycket att gora med andra ord. Men det ska bli roligt.

Vi har chansat vilt och druckit av kranvattnet pa Swastha den har veckan. Det har dock renats genom nagon slags reningsmaskin, men anda. Vi vantar spant pa att se om vara magar ar tillrackligt hardade eller om vi kommer fa tillbringa nagon dag inne pa toaletten. An sa lange har vi klarat oss bra, och jag har ju forresten tabletter om det skulle urarta.

Vi har lart oss nagra anvandbara ord. Det basta ar "sako", vilket betyder ungefar "det racker". Valdigt anvandbart vid maltiderna eftersom de garna vill att vi ska ata mer an tolv elefanter. Skulle vi inte bli matta efter att ha tryckt i oss mat for tolv elefanter sa kan vi saga "beko". Vilket alltsa ar motsatsen och betyder typ "mer". Annars ar det mycket teckensprak som galler, och vi vet nu tecknen for till exempel hemma, mamma, pappa, lillasyskon, storasyskon, flyga, ata, duscha, bra/ gillar och sa vidare.

Det blir bara varmare och varmare har, och ljust tidigare och morkt senare. Vintern borjar ga mot var snart och det borjar markas. I helgen har forresten halva tiden gatt. Det har gatt snabbt samtidigt som det kanns som om jag har varit har i Indien hur lange som helst.

Puss pa er dar hemma.

Kommentarer
Postat av: mormor

Hej, skönt att höra från dig och att ni har det bra. Det gäller nog att ni hämtar krafter inför nästa vecka då det kommer så många barn tillbaka. Halva tiden tänk så fort det går. Här är det fortfarande vinter -7 grader nu och rimfrost på träden. Kramar mormor och morfar

2010-01-13 @ 12:04:41
Postat av: lilsis

blir det inte varmare i sverige snart så flyger jag tiill dig i indien.. :)

2010-01-13 @ 13:19:38
Postat av: mom

i så fall hänger jag med Elin!!

friskt vågat av er att chansa vilt med kranvattnet, vad blir det härnäst - raw chicken?

kan inte förstå att det redan har gått halva tiden, så mycket du får uppleva medan vi här hemma bara går runt i ekorrhjulet om dagarna :)

Kram från mammi

2010-01-13 @ 16:43:42
Postat av: Risslen

Hej Sara..! Såg länken på Facebook.. Vilken resa:) och vilken erfarenhet!! Är det något som gör en lycklig så är det att ge av sig själv tycker jag:) Kul att få följa dig på det här! Kram//R

2010-01-13 @ 17:26:33
Postat av: dad

gött mos med mera värme!

2010-01-14 @ 08:56:59
Postat av: auntie

Hänger på trenden med släktförhållandena på engelska ;) Roligt att se att ni inte behöver svälta iaf med tanke på tolv elefanter..hehe. Men ta't lugnt med kranvattnet va..



Take care honeybun! Huuuuuugs!



/faster anneli



Ps. Nu har jag försökt posta detta 5-6 gånger idag..

2010-01-15 @ 18:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0