Degen rullar

Jag tänkte passa på att berätta att jag har fått ett stipendie till min resa! Jag har inte berättat något om det förut, men jag sökte faktiskt tre olika stipendier tidigare i höst. Jag tänkte att man kan ju lika gärna söka, så får man se om det leder till något. Jag trodde inte att jag skulle få något, för jag lyckades vara så klantig att jag missade inskickningsdatumet på det som verkade mest lovande och därmed skickade in ansökningen försent... Men trots detta korkade misstag så valde de ändå ut mig. Så i förra veckan fick jag alltså hem ett glädjande besked på posten. Aldrig fel med lite deg som kan betala en del av resan liksom.

På tal om deg som rullar in så har jag denna månad cashat in från både CG och C, inte helt fel.

Lil'sis is home

Nu är efterlängtade lillasyster hemkommen. Välbehållen och nöjd, dock en aning trött efter en lång resa utan sömn. Nu har vi nästan en vecka på oss att umgås, innan det är min tur att ge mig iväg. Vi var en hel välkomstarmé och mötte henne på flygplatsen, med kameror och svenska flaggan och grejer. Ska man göra nåt så ska man göra det ordentligt. Det är min släkts melodi.

Mitt undermedvetna är tydligen väldigt nervöst, vilket har resulterat i små mysiga migränattacker i snart en veckas tid. Otroligt störande. Nu har jag i alla fall skaffat migräntabletter, vilka förhoppningsvis hjälper. Vi köpte dock inte de starkaste, eftersom typ hela ansiktet kunde domna bort av dem. Inte så kul.


Fix

Sådär. Nu tror jag att allt är fixat inför resan. Var inne på Ikano en sväng idag och köpte lite små men nödvändiga saker, typ tandkräm och sånt. Jag kommer säkert komma på en massa saker som fattas när jag väl börjar slänga ner saker i väskan, men som tur är har jag nästan en vecka på mig att ordna det i så fall. Just nu ligger alla saker jag ska ha med mig på datorbänken... Och här syns inte ens kläderna.




Resebloggen har anlänt

Nu kunde jag inte hålla mig längre! Men det är väl lite lagom sådär, att starta upp Den Nya Resebloggen en vecka innan avfärd? Ja, det är bara en vecka kvar idag. Om en vecka är jag på väg. Det pirrar i magen när jag tänker på det!

RSS 2.0