Forsta veckan

Nu har forsta veckan gatt och det har varit full fart som ni kanske forstar. 80 barn var lite overdrivet tydligen, men ca 50 st ar det som kommit tillbaka. Alla ar sa himla goa och glada.

Den har veckan har Sara och jag tagit hand om en klass som var ca 9 st barn i. Vi har undervisat dem i engelska, matte och bild. Det ar valdigt blandat, bade aldersmassigt och kunskapsmassigt. De var mellan ca 9 och 15 ar skulle jag gissa pa. Det har varit svart att veta vilken niva man ska lagga undervisningen pa och hur man ska lagga upp det. Vi blev i princip bara inkastade i en klass med orden "har, den har klassen kan ni ta." Men det loste sig med lite talamod och fantasi.

Den har veckan har varit valdigt larorik och rolig. Det ar sa himla skoj nar man fatt en elev att forsta nagonting som den inte kunde. Vi har verkligen kommit in i vara lararroller nu och det gar valdigt bra.

Svar pa fragor:

Vi har inte provat datorn i Suntikoppa an. Vi har inte haft tid att gora det denna vecka.

Vi ar lediga pa helger aven nu nar barnen ar tillbaka. Vi har typ ett schema, inte pa papper men vi har lart oss vilka tider som galler. Jag ska beratta mer om rutinerna senare...

Vi ater maten med handen. Alla gor det. Det kanns helt naturligt.

Vi tvattar kladerna for hand. Ca en gang i veckan.

Nu ar vi i Ooty och ska stanna har over helgen. Bussresan tog ca 9 timmar... Har ingen tid att skriva mer nu, men ska forska uppdatera snart igen och da beskriva lite mer hur det gar till om dagarna pa Swastha. Imorgon ska vi dock pa trekking hela dagen!

Kommentarer
Postat av: faster anneli

Wow! Tänk att du undervisar helt själv..det var inte dåligt! Kan inte vara lätt, men du verkar ju fixa det galant! Det måste ju vara världens kick att klara av det och se en elev lära sig det man förmedlar. Du är duktig! Ha det så bra på trekkingen..:)



Kramar, Anneli & Emma

2010-01-22 @ 17:49:01
Postat av: mom

Hej hjärtat! Som vanligt kul att höra vad ni gör, även om det är vanlig vardag för er. Spännande med trekkingturen. Så bra att du får prova på lärarrollen inför dina framtida val:) Ni är så duktiga! Puss puss <3

2010-01-22 @ 19:20:08
Postat av: Morfar

Hej Sarorna! Vi är stolta över vad ni kan göra för barnen i Swastha det är nog väldigt uppskattat av dom.Tack för brev det var roligt att få.

Kramar morfar och mormor

2010-01-23 @ 19:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0